Právě vysíláme

ELLIE GOULDING to v novém singlu pořádně rozjela! Hudební klip si natočila sama v karanténě

24. května 2020 8:10
ELLIE GOULDING to v novém singlu pořádně rozjela! Hudební klip si natočila sama v karanténě

Ellie Goulding představila první singl z připravované čtvrté desky a je to pořádná pecka. Britská zpěvačka v nové skladbě dává najevo svoje pocity o lásce a sexuální svobodě. Hudební klip k singlu si natočila sama, když byla v domácí karanténě.

Povedená píseň se silným motivem

Rodačka z anglického Herefordu v novém singlu ukazuje, že v hudebním smyslu (a i v osobním životě) vyspěla. Už není tou roztomilou, nevinnou zpěvačkou, ale plnohodnotnou popovou královnou. Britská diva připravuje svoje čtvrté album a pokud se podobá novému singlu, máme se na co těšit.

„Éra sociálních sítí a narcisismu v mnohých z nás způsobila obavy, že romantika je mrtvá,“ vysvětluje Ellie Goulding význam písně Power„Nikdo neví, co je skutečné a co není. Ráda v mých písničkách prožívám momenty euforie – smiřuji s tak s touto podivnou érou. Chci, aby tohle bylo cítit i v hudebním klipu.“

Autorka hitu Love Me Like You Do natočila hudební klip k singlu sama, když se ocitla v domácí karanténě. Video je odvážnější, než minulé klipy, ale k motivu skladby ladí dokonale. Třiatřicetiletá popová hvězda na Instagramu uvedla, že v nejbližší době prozradí další novinky o chystané desce. Jsme zvědaví, co nám o ní řekne!

 

Zdroj: YouTube, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat