Právě vysíláme

Elton John na invalidním vozíku vyděsil fanoušky. Zítra má zpívat k jubileu královny Alžběty II.

3. června 2022 8:17
Elton John na invalidním vozíku vyděsil fanoušky. Zítra má zpívat k jubileu královny Alžběty II.

Sir Elton John šokoval fanoušky. Svět obletěly fotografie, na kterých je slavný zpěvák na invalidním vozíku.

Začaly se rojit spekulace, zda bude zpěvák schopný vystoupit na koncertu k jubileu královny Alžběty II., která oslaví neuvěřitelných 70 let na britském trůnu.

Pětasedmdesátiletého zpěváka zachytili fotografové na letišti v Lipsku, když mířil zpět do svého domova v Nice na Azurovém pobřeží. Hvězda v teplákové soupravě Gucci prý vypadala velmi křehce, když ji jeden člen týmu tlačil na vozíčku do terminálu.

Stalo se to jen několik dní předtím, než má Elton vystoupit po boku velkých hudebních hvězd a v sobotu večer zahájit koncert Platinum Jubilee pro královnu Alžbětu II.

Elton na spekulace o jeho zdraví zareagoval na sociálních sítích. Podělil se o fotku na pódiu a napsal: „Chci poděkovat všem svým fanouškům za to, že se mě zeptali na mé zdraví. Pravda je, že jsem v nejlepším zdravotním stavu, miluji svá vystoupení a hraji a zpívám, jak nejlépe umím. Každý večer dávám 100 % a nikdy nechci zklamat, zvlášť když všichni tak dlouho čekali. Vaše reakce na každou show byla fenomenální a miluji každou její minutu.“

Zpěvák zároveň popřel, že by byl v chatrném stavu, a snímky na vozíku okomentoval slovy: „Byla to extrémně dlouhá procházka a já jsem jen odpočíval”.

Články, které by tě mohly zajímat