Právě vysíláme

Eminem opět před kamerou. Zahraje si roli mafiána v seriálu od 50 Centa

19. srpna 2021 15:00
Eminem opět před kamerou. Zahraje si roli mafiána v seriálu od 50 Centa

Tak tohle fanoušky Eminema jistě potěší. Legendární rapper si totiž po dlouhé době střihne větší roli před televizními kamerami a objeví se v chystaném seriálu.

Eminem patří k nejúspěšnějším rapperům všech dob, kterému to jde i na filmovém plátně. Kdo by ostatně neznal jeho autobiografický film 8. míle. Film byl natočen před téměř 20 lety a od té doby se Marshall objevil jen v malých roličkách, například v komedii The Interview.

Nyní si rapper zahraje v seriálu, který připravuje jeho velký kamarád a kolega 50 Cent. Drama nazvané BMF bude vyprávět příběh bratrů a kriminálníků, kteří v 80. letech ovládali Detroit. Eminem si pak zahraje Ricka Wershe, juniora, známého pod přezdívkou White Boy Rick. Ještě jako teenager se přidá k FBI a stane se udavačem. Nakonec však skončí ve vězení.

„Jsem poctěn a velmi rád, že můj dobrý přítel Em podporuje můj nový seriál Black Mafia Family. Nemohli bychom natáčet seriál v Detroitu, aniž bychom zahrnuli takovou legendu, jakou je Eminem,” řekl 50 Cent, který bude několik epizod režírovat.

Články, které by tě mohly zajímat