Právě vysíláme

EMINEM opět šokuje! V novém klipu rapuje o koronaviru

18. prosince 2020 8:10
EMINEM opět šokuje! V novém klipu rapuje o koronaviru

Americká rapová legenda překvapivě vydává luxusní edici desky Music To Be Murdered By včetně nových songů. Eminem zároveň vydal kontroverzní video, k novému singlu Gnat.

Do konce roku zbývá jen pár týdnů a Eminem vydal překvapivou várku nových písní. Detroitský rapper se připojil k trendu a vydal exkluzivní edici svého jedenáctého alba Music To Be Murdered By, které doplnil dalšími šestnácti novými singly a novým videem k jednomu z nových přírůstků písni Gnat.

Videoklip, který režíruje Cole Bennett od Lyrical Lemonade, ukazuje, že se Eminem stále drží osobnosti, kterou si během své kariéry vytvořil jako chaotický jedinec vzbuzující peklo. Za necelé čtyři minuty se mu podaří vrhnout stín na Michaela Vicka, Donalda Trumpa a Mikea Pencea, zahnat roj nadrozměrných komárů, vysvobodit se z karantény a nechat se zastřelit mužem poté, co se zbavil své ženy.

Začátkem tohoto týdne vyšlo najevo, že Eminema hudební video k singlu Godzilla feat. Juice WRLD  bylo jedním z deseti nejsledovanějších hudebních videí ve Velké Británii roku 2020. Seznamu dominoval hip hop.  Texty písně Godzilla také patřily mezi nejvíce vyhledávané Googlem roku.

Zdroj: Instagram, Youtube, NME

Články, které by tě mohly zajímat