Právě vysíláme

EMINEM předvedl 11 minut dlouhý freestyle rap. Zdissoval JUSTINA BIEBERA i CHRISTINU AGUILERU!

5. prosince 2018 8:00
EMINEM předvedl 11 minut dlouhý freestyle rap. Zdissoval JUSTINA BIEBERA i CHRISTINU AGUILERU!

Eminem se opět postaral o pořádný rozruch. Slavný rapper vydal na svém YouTubovém kanálu freestyle rap, který trvá dlouhých 11 minut a ve kterém se opět naváží do spousty celebrit. Koho si vzal Slim Shady na paškál tentokrát?

Eminem už ve svých písních „zdissoval“ hromadu lidí. Jeho song nazvaný Killshot je například celý postavený na urážkách rappera Machine Gun Kellyho, se kterým vede Eminem válku už pěkně dlouho.

Nyní vydal Marshall unikátní freestyle, ve kterém se dotkl celé řady témat a slavných osobností. Ve svém rapu se nebál zmínit ani teroristický útok na koncertu Ariany Grande, jenž se odehrál v roce 2017 a zemřelo při něm přes dvacet lidí. „Pozitivní myšlenky zasahují, ale všechny jsou buď změněné nebo zlé. Přimáčklé mezi strojem na vymytí mozků. Stejně jako islámský stát, džihádistický extrémní radikál. Sebevražedný atentátník, který vidí, jak Ariana Grande zpívá svoji poslední píseň večera. A jak odchází publikum ze zatraceného koncertu vybuchne přístroj upnutý do břicha,“ rapuje Eminem.

To však rozhodně není všechno. Eminem v rapu natře i několik celebrit. O Justinu Bieberovi rapuje jako o „chlapečkovi v katolické škole“ a ve třetí sloce dokonce zmiňuje ubití herečky Reese Witherspoon koštětem. Dále například naráží na tělo Christiny Aguliery a nebojí se ani rapovat o velikosti jejích proporcí. Zkrátka je to Eminem, jak ho moc dobře známe! 🙂

 

Zdroj: YouTube

11 věcí, které byste měli vědět o koledách

Články, které by tě mohly zajímat