Právě vysíláme

Eminem se v novince chystá na zápas proti McGregorovi a Poirierovi

27. ledna 2021 8:10
Eminem se v novince chystá na zápas proti McGregorovi a Poirierovi

Eminem vydal po více než roce nový videoklip. Ten natočil k songu Higher z alba Music To Be Murdered By: Side B, které zamířilo do obchodů minulý rok v prosinci.

Vizuálem zamotal rapper mnoha fanouškům hlavu. Respektive, rozhovorem v jeho polovině. V něm vystupuje jako boxer, který se chystá na důležité zápasy, a zpovídají ho komentátor ESPN Michael Eaves a šéf UFC, Dana White.

Na tom by možná nebylo nic tak zvláštního, jenže už bez Eminema dvojice rozebírá jeho šance v zápasech proti Conoru McGregorovi a Dustinu Poirierovi. A nejenže se tito boxeři skutečně minulou sobotu utkali, ale rapper úryvek rozhovoru vyslal do světa jen pár hodin před jejich zápasem. Někteří jeho fanoušci si tak mysleli, že se s nimi opravdu chystá do ringu.

Nejen track samotný, ale i jeho video nese své poselství. Když White ve fiktivním rozhovoru řekne Eminemovi, že nemá šanci zápas vyhrát, on mu odpoví: „Lidé jako ty dávají lidem jako já palivo potřebné k úspěchu. Nejlepší na tvém názoru je, že na něm nezáleží.“

Pozorným fanouškům pak rozhodně v klipu neunikne česká vlajka, která se nachází na zdi za Whitem. Vizuál zrežíroval Kevin Wilson, který si spolupráci s rapperem nemohl vynachválit.

Zdroj: CNN, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat