Právě vysíláme

EMINEMŮV nenáviděný otec zemřel! Jeho smrt si kdysi přál i samotný rapper

27. června 2019 12:10
EMINEMŮV nenáviděný otec zemřel! Jeho smrt si kdysi přál i samotný rapper

Marshall Bruce Mathers, otec rappera Eminema, je mrtvý. Muž zemřel ve věku 67 let na infarkt. Se svým synem rozhodně žádný láskyplný vztah neměl a Eminem zjevně příliš dlouho truchlit nebude.

Ačkoliv byl Marshall Eminemův otec, tito dva si nikdy nerozuměli. Eminem měl s tátou velmi špatný vztah a v jednom ze svých textů mu dokonce přál i smrt. Rapper otci vyčítal jeho alkoholismus a vyjadřoval se k němu negativně i kvůli tomu, že ho opustil těsně po narození a jeho matce s výchovou vůbec nepomáhal. Když mu navíc jako malý kluk posílal dopisy, vždy se mu vrátili neotevřené.

O Marshallu Mathersovi Eminem rapuje ve svých skladbách My Name Is a Cleanin‘ Out My Closet a vůči otci si nebere žádné servítky. „Můj bu**rantský otec musí v ruce svírat kalhotky, protože je vážně mimo. Zajímalo by mě, jestli mi dal pusu na rozloučenou, když odcházel. Přál jsem si, aby zemřel. Dívám se na Hailey (pozn. Eminemova dcera) a nedokážu si představit, že bych ji opustil,“ rapuje například Eminem v songu My Name Is.

Rapperův otec se se svým synem pokusil několikrát spojit, nebo to tedy alespoň před svou smrtí tvrdil. „Zoufale chci vidět syna a říct mu, že ho mám moc rád. O jeho peníze se nezajímám, je mi jedno, že je slavný. Jen se s ním chci potkat,“ řekl Mathers například v roce 2001 pro deník britský deník Mirror.Marshallem juniorem se však nikdy neviděl, protože Eminem zjevně neměl o setkání zájem.

Zdroj: Mirror

Články, které by tě mohly zajímat