Právě vysíláme

Emma Drobná a Adam Ďurica zpívají o svých hříších

7. října 2021 11:10
Emma Drobná a Adam Ďurica zpívají o svých hříších

Adam Ďurica představuje svoji novou skladbu Naše hriechy. Nazpíval jí společně s Emmou Drobnou. „Už delší dobu jsem chtěl s Emmou něco udělat. Dokonce jsme se v minulosti už dohodli, ale události minulého roku to celé zhatili,“ říká o spolupráci Adam Ďurica. „Nakonec jsme to ale udělali, nahráli a je to tu,“ dodává Emma Drobná.

„Celé to vzniklo u Laca Rychtárika, hudba je od něj. Já jsem málokdy v té poloze, že vymyslím hudbu i text. Vím, jaké texty mám rád, vám, jaké bych chtěl zpívat, ale většinou i tak spolupracuji s textaři. Tentokrát jsem měl už melodii v hlavně, slyšel jsem i nějaká slova, začal jsem psát, a tak jsem celou píseň dokončil,“ přibližuje vznik skladby Naše hriechy Ďurica.

„Musím říct, že se mi písnička líbí, protože to není klišé,“ pochvaluje si spolupráci Drobná.

Skladba Naše hriechy je předzvěstí zpěvákova nového alba. Své poslední vydal v roce 2018. „Pravda je taková, že jsme to měli původně naplánované úplně jinak. Za poslední rok se ale spousta věcí změnila, a to pro každého z nás, a tak jsme se to rozhodli změnit i my. Do konce roku bych chtěl vydat nové album,“ říká Ďurica.

Články, které by tě mohly zajímat