Právě vysíláme

EMMA SMETANA a EMMA DROBNÁ pokračují v československém turné EMMA&EMMA!

21. března 2019 8:38
EMMA SMETANA a EMMA DROBNÁ pokračují v československém turné EMMA&EMMA!

Česko-francouzská a slovenská Emma se po úspěšném zimním turné, během kterého naplnily například pražskou Roxy, rozhodly vyslyšet své fanoušky a přidávají dalších pět zastávek!

„Koncerty s Emmou pro mě byly silným zážitkem, jak po hudební, tak po lidské stránce. Emma má neopakovatelné kouzlo. Na jevišti i mimo něj,” vysvětluje Emma Smetana, proč ani na chvíli nezaváhala, zda v turné se svou jmenovkyní pokračovat. Obě Emmy se po skončení zimního turné vydaly na pár týdnů do jihovýchodní Asie, aby načerpaly síly a inspiraci. Emma Drobná si s maminkou užila Kambodžu, Emma Smetana už poněkolikáté dala s rodinou přednost Thajsku.

A po návratu opět začaly spřádat plány. “Baví nás to, máme společný merch, naše kapely si taky rozumí, po každém koncertě byl velkýn mejdan s fanoušky, na konci turné v zimě nám oběma bylo hrozně líto, že to končí. A tak jsme se radši rozhodly, že to neskončí! Manažerce Martině Tůmové se pak podařilo dát dohromady dalších pět termínů a míst a my už se hrozně těšíme,” říkají svorně.

Poslední singly obou zpěvaček, Lost&Found a Try už několik měsíců bodují v rádiích, obě jsou navíc nominované v Hudebních cenách Evropy 2 v kategorii Zpěvačka roku. Emma Smetana má i šanci na vítězství i v kategorii Videoklip, a to za píseň Lost & Found, kterou nazpívala se svým životním partnerem, Jordanem Hajem. Ten se také ujal režie videoklipu, který se celý natáčel v hotelu Thermal v Karlových Varech a je laděn do období 70. let ve stylu „space age“. Stejně jako u předchozích tří Emminých klipů i tentokrát Jordana v režijní úloze doplnil jeho bratranec Givinar Kříž. Dvojice během posledních dvou let natočila téměř dvacet videoklipů (mj. pro Prago Union, Tomáše Kluse, Vypsanáou Fixu nebo Mandrage). S tím posledním pro Lake Malawi poletí v květnu na Eurovizi do Tel Avivu. Fanoušci hip-hopu znají především jejich alter-ega (ProGram & Givi Cross) z projektu Kapitán Demo.

Emma a Emma si pro pokračování svého společného turné vybraly pět zastávek – Banskou Bystricu (29.3. Klub 77), Krnov (30. 3. Music Club Kofola), Nitru (25.4. Musica Café), Nové Mesto nad Váhom (26.4. Blue Note) a Olomouc (27.4. S Klub). Tam všude odehrají dva samostatné koncerty a svým příznivcům tak dají příležitost užít si hned dva chytlavé, taneční a zároveň intimně laděné sety.

Galerie: Celebrity nemají tak dokonalou pleť, jak jste si mysleli

Články, které by tě mohly zajímat