Právě vysíláme

Enrique Iglesias se vrací na scénu. Singlem Me Pase láká na nové album

5. července 2021 8:10
Enrique Iglesias se vrací na scénu. Singlem Me Pase láká na nové album

Fanoušci Enriqua Iglesia se dočkali. Zpěvák po sedmi letech od vydání desky Sex And Love chystá nové album. Jeho součástí bude i single Me Pase, ke kterému aktuálně vypustil videoklip.

Šestačtyřicetiletý zpěvák pracoval na taneční novince Me Pase Farrukem, který se rovněž zúčastnil natáčení Iglesiova nového videoklipu. Ten režíroval Alejandro Perez a natáčel se na plážím v Dominikánské republice.

Ve vizuálu si oba hudebníci užívají prázdniny přesně tak, jak by to mělo být. Jsou na party, popíjejí a nechybí ani krásné slečny, bez kterých by to v letním songu prostě nešlo.

Me Pase je prvním singlem Enriqua Iglesia po dvou letech. Naposled vydal před dvěma lety píseň Después Que Te Perdí, posledního alba se pak příznivci dočkali před dlouhými sedmi lety. To se však tento rok změní. Jak hudebník uvedl, nový singl je součástí připravované desky, která vyjde už letos. V září s ním pak Iglesias ve společnosti Rickyho Martina vyjede po čtyřech letech na turné. Jednou z jeho zastávek bude i pražská O₂ arena, kam Španěl dorazí v pátek 18. února 2022.

Články, které by tě mohly zajímat