Právě vysíláme

Enrique Iglesias šokoval fanoušky. Bude nové album jeho posledním?

6. září 2021 8:10
Enrique Iglesias šokoval fanoušky. Bude nové album jeho posledním?

Enrique Iglesias šokoval své fanoušky. V instagramovém rozhovoru s Ricky Martinem a Sebastianem Yatrou se nechal slyšet, že jeho nové album bude dost možná i poslední. Mimo kompilační desky půjde o jeho jedenáctou studiovou nahrávku.

Tahle slova příznivci španělského miláčka žen slyšet nechtěli. Enrique Iglesias vážně uvažuje o tom, že po vydání nové desky už další nenahraje. „Je to něco, o čem už několik měsíců přemýšlím. Vlastně o tom přemýšlím už několik let,“ uvedl během instagramového rozhovoru s kolegy Ricky Martinem a Sebastianem Yatrou.

„Budou ještě další dvě verze, ale ty budou poslední. Otevřel jsem další kapitolu svého života a myslím, že je správný čas skončit,“ uvedl Iglesias s tím, že se ale jeho fanoušci obávat o novou muziku nemusejí. Stále budou vznikat nové písně, jen už nevyjdou pohromadě na jedné desce.

„Nikdy nepřestanu psát songy, miluju to! Jen to vezmu za jiný konec,“ vysvětlil zpěvák, který se příští rok v únoru podívá opět do Prahy, kde odehraje v O₂ areně koncert. Právě vystoupení a turné celkově ho baví více než práce ve studiu, kterou hodlá omezit.

Články, které by tě mohly zajímat