Právě vysíláme

Eva Burešová a Ondřej Gregor Brzobohatý zpívají v country songu o létě

27. května 2022 13:10
Eva Burešová a Ondřej Gregor Brzobohatý zpívají v country songu o létě

Eva Burešová a Ondřej Gregor Brzobohatý už dlouho avizovali vzájemnou spolupráci, kromě společných koncertů však dlouho nic nevydávali. Až nyní natočili skladbu Léto, která se objeví v připravovaném muzikálu.

Zatímco Eva Burešová s písněmi s nádechem country již zkušenosti má, pro Ondřeje Gregora Brzobohatého šlo o premiéru. Píseň Léto napsal pro připravovaný muzikál Slunce, seno, jahody Zdeňka Trošky a Petra Markova, který vznikl na motivy stejnojmenné filmové série. Do kin přitom zamíří už v červnu.

Ve videoklipu, který vznikl pod taktovkou Václava Noida Bárty, jenž je rovněž blízkým spolupracovníkem Burešové, se objevují záběry právě ze zmiňovaného snímku. Ty jsou pak doplněny o pohledy na zpěváky ve studiu.

Hvězda seriálu Zoo má na léto naplánovaných několik koncertů, poté si dá zřejmě několik měsíců pauzu. Je totiž v radostném očekávání. Se šéfkuchařem Přemkem Forejtem budou mít prvního společného potomka. Z předchozího vztahu má přitom již Burešová syna Nathaniela, Forejt zase dceru Stellu.

Články, které by tě mohly zajímat