Právě vysíláme

Eva Burešová brzy vydá nový song, do jeho klipu obsadila syna Nathaniela

23. března 2021 8:10
Eva Burešová brzy vydá nový song, do jeho klipu obsadila syna Nathaniela

Eva Burešová si po delší době připravila pěveckou novinku. Během příštích dnů vyjde její song Malý princ, v jehož klipu si zahrál hereččin syn Nathaniel.

Evu Burešovou v posledních měsících znají diváci především jako Týnu Popelkovou ze seriálu Slunečná. Herečka je však také skvělou zpěvačkou, což mimo jiné v minulosti potvrdila v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, v jejíž osmé řadě nyní dělá porotkyni.

Pravidelní sledující Burešové na Instagramu bezesporu vědí, že má velmi ráda příběh Malého prince, kterého pravidelně předčítá také svému synovi. Když tak dostala nabídku natočit song napsaný Václavem Noidem Bártou a jeho přítelkyní Eliškou nazvaný právě podle nejslavnějšího díla Antoina de Saint–Exupéryho, neváhala.

„Písnička je strašně krásná. Vašek s Eliškou mi ji napsali na tělo, že to je, jak kdybych ji napsala já. Když jsem ji poprvé slyšela v autě, tak jsem se úplně hystericky rozbrečela. Je o vztahu matky a syna a já od malička říkám Nathánkovi malý princ, protože ke mně přišel z hvězd,“ prozradila pro Primu zpěvačka a herečka.

O střípky z nahrávání songu se Burešová už dříve podělila se svými fanoušky na Instagramu. Nyní navíc potvrdila, že k písni natočila také videoklip. A Malého prince si v něm nezahrál nikdo jiný než její syn. Vizuál vznikl v planetáriu a režíroval ho Václav Noid Bárta.

Zdroj: Prima, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat