Právě vysíláme

Eva Burešová má nový song. „Jsme jaký jsme,“ zpívá s Robinem Moodem

14. června 2021 8:10
Eva Burešová má nový song. „Jsme jaký jsme,“ zpívá s Robinem Moodem

Eva Burešová má nový song! Zpěvák Robin Mood si ji přizval jako hostující zpěvačku k novému singlu Jsme jaký jsme, který bude součástí jeho EP Quarantine Mood.

„S Evou už se znám mnoho let. Dlouho jsme si slibovali, že spolu něco natočíme, příhodná chvíle ale přišla až teď během pandemie,“ prozradil Robin Mood, který píseň spolu s Evou Burešovou představil během streamu na podporu projektu Scéna2020. „Bylo skvělé se znovu postavit na pódium. Zpočátku jsme se cítili trochu divně, chyběl nám kontakt s publikem, ale postupně jsme si zvykli a nakonec jsme si to opravdu užili,“ zhodnotil stream zpěvák.

Song Jsme jaký jsme se objeví na jeho očekávaném EP Quarantine Mood. Jak už jeho název vypovídá, napsal ho během pandemie, kdy umělci nemohli vystupovat. „Pilně jsem připravoval nový materiál a kontakt se svými fanoušky udržoval alespoň prostřednictvím sociálních sítí a streamingových služeb. V reakci na izolaci, ve které jsme se všichni najednou ocitli, jsem vydal několik singlů, zároveň jsem budoval vlastní studio a snažil se připravit na chvíli, kdy se situace zlepší a bude šance si zase živě zahrát.“

Jsme jaký jsme vychází jen měsíc po novince Burešové Malý princ. Hvězda Slunečné si v jejím videoklipu zahrála spolu se svým synem Nathanielem.

Články, které by tě mohly zajímat