Právě vysíláme

Eva Burešová odpověděla hejtrům novou písní. Dojemný klip byl natočen na jeden záběr

2. listopadu 2021 11:10
Eva Burešová odpověděla hejtrům novou písní. Dojemný klip byl natočen na jeden záběr

Eva Burešová vydala další videoklip k nové písni Úsměv Mony Lisy. Hejtrům poděkovala a poslala jasný vzkaz.

Eva Burešová dlouhodobě sklízí na sociálních sítích drsnou kritiku na svůj úsměv. Hejtů si všimla Václava Noida Bárty partnerka Eliška Grabcová. Nechápala, jak lidé na sebe mohou být tak zlí a napsala dojemný text k hudbě, kterou Noid složil.

„Jsem sice veřejně známá osoba, ale všichni máme nějaké hranice. A nikdo si nemůže myslet, že kvůli tomu, že jsem vidět v televizi, má právo na mě nadávat. Je jasné, že čím víc jsem vidět, tím víc si někteří smutní lidé na mně léčí své komplexy, protože je to jednodušší než sáhnout sám sobě do nitra,“ prozradila pocity Burešová pro Super.cz.

„Podle mě je přesně takový, jaký si píseň zaslouží. Jemný, decentní. Bez zbytečných střihů, choreografii. Prostě tak akorát na to, aby člověk vnímal text a melodii. Zároveň má vtip i kouzlo s pointou. Když je krásná píseň, není potřeba to zachraňovat na klipu,“ popsala Eva své pocity z klipu a hejtrům vzkázala: „Díky, že se usmíváte. A velký dík patří všem hejtrům. Bez vás by to nevzniklo. A díky, že jste to neopustili a hejtíte dál, už máme totiž další témata na písničky pro fajn lidi.“

Články, které by tě mohly zajímat