Právě vysíláme

Eva Burešová porodila. S Přemkem Forejtem přivítali na světě syna

15. srpna 2022 19:35
Eva Burešová porodila. S Přemkem Forejtem přivítali na světě syna

Eva Burešová porodila. S Přemkem Forejtem přivítali na světě 15. srpna syna, kterého pojmenovali Tristan. „Miluju vás, rodinko moje,“ vzkázal prostřednictvím sociálních sítí svým nejbližším šťastný kuchař.

Eva Burešová se stala podruhé maminkou. Šťastnou novinu oznámil na svém instagramu Přemek Forejt. Jak prozradil, s herečkou a zpěvačkou se radují ze syna, kterému dali jméno Tristan William Forejt. Narodil se 15. srpna. Tak drobná, přitom tak silná a statečná. Jsem na tebe tak pyšný, jak jsi to celé zvládla,“ vzdal hold partnerce uznávaný kuchař.

Jsem šťastný za to, co společně máme. Trojka už je na světě a nemůžeme se dočkat, až budeme všichni spolu. Miluji vás rodinko moje,“ dodal ještě a připomněl tak, že na novorozené miminko čekají doma dva sourozenci. Pětiletý Nathan, kterého má Burešová ze vztahu s muzikantem Michaelem Krásným, Přemek Forejt je pak otcem Stelly, které ve spolupráci s Nebe nazpíval známou stejnojmennou píseň.

Těhotenství oznámila Burešová v pořadu Tvoje tvář má známý hlas letos v dubnu, už několik týdnů předtím se pak o jejím požehnaném stavu spekulovalo. Jelikož však byla zpěvačka v prvních měsících těhotenství, nechtěla raději nic potvrzovat.

Dvojice se dala dohromady na podzim roku 2020, svůj vztah ale dlouho tajila. Až v listopadu ho Forejt potvrdil novinářům s tím, že o začínající lásce mezi ním a Burešovou zatím nechce mluvit. Oficiálně se tak pár na veřejnosti objevil až v březnu 2021.

Články, které by tě mohly zajímat