Právě vysíláme

Ewa Farna je podruhé těhotná. Radostnou zprávu oznámila s novým albem

10. listopadu 2021 16:50
Ewa Farna je podruhé těhotná. Radostnou zprávu oznámila s novým albem

Fanoušci česko-polské zpěvačky jsou v šoku! Ewa oznámila těhotenství zároveň s představením seznamu písní z připravované desky.

Zpěvačka Ewa Farna se za několik měsíců stane dvojnásobnou maminkou! Zatímco první těhotenství odhalila ve videoklipu k písni Ta o nás, o druhém informovala fanoušky na sociálních sítích.

Na Instagramu sdílela fotografii, na které fanouškům představuje zadní obal nové desky Umami a zároveň odhaluje seznam písní. Snímek odhaluje ještě jedno tajemství, a to Ewino bříško již v pokročilém stadiu těhotenství.

„Tohle ‚dítě‘ v podobě alba se zrodí začátkem prosince,“ uvedla příspěvek Ewa, která prozradila termín vydání nového alba. „Pak, jak je vidno, je na cestě i další 😁. Nevím zatím, jak bude znít, ale je jasné, že to bude velká srdcovka,“ oznámila zpěvačka skutečně originálním způsobem, že se společně s manželem Martinem Chobotem čekají druhý přírůstek do rodiny.

Během chvíle objevily stovky komentářů, které šťastnému páru z celého srdce blahopřejí. A my nemůžeme jinak než se připojit!

Články, které by tě mohly zajímat