Právě vysíláme

Ewa Farna, Mirai nebo Pokáč přivítají jaro koncertem. Spring Festival se rozezní už v sobotu

17. března 2021 9:10
Ewa Farna, Mirai nebo Pokáč přivítají jaro koncertem. Spring Festival se rozezní už v sobotu

Živé koncerty jsou zatím v nedohlednu, a tak se hudební příznivci musí spokojit s těmi streamovanými. V sobotu se s nimi skrze obrazovky spojí Ewa Farna, Mirai nebo Pokáč, kteří to rozjedou v observatoři Žižkovské věže.

První ročník Spring Festivalu nabídne přes pět hodin živé muziky. Zahájí ho Vojta Kotek se svou kapelou Th!s, následovat budou vystoupení Pokáče, Ewy Farne, Mig 21, Mirai a skupiny Monkey Business, která v programu nahradila Davida Kollera. Ten se akce nakonec nebude moci zúčastnit kvůli povinné karanténě.

„Věříme, že kultura, která lidi spojuje a přináší jim dobrou náladu, je v životě nepostradatelná,“ uvedl za organizátory Viktor Mastník. „Diváci se mohou těšit na dvě vizuálně odlišné scény a impozantní výhledy na Prahu. Chceme klást maximální důraz na celkový zážitek z festivalu, jeho vizuální podobu a kvalitu zvuku,“ dodala dramaturgyně Lucka Hájková.

 

Přenos je věnován zdravotníkům, zejména sestřičkám, ale i dalším, kteří nyní pracují nebo pomáhají v nemocnicích, hospicích i pečovatelských službách. Pokud zdravotníci napíšou z oficiálního pracovního e-mailu na adresu sestrickynafestival@ticketstream.cz, obdrží kód na sledování festivalu zdarma.

Zdroj: ČTK, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat