Právě vysíláme

Ewa Farna na generálce hudebních Cen Anděl zazpívala i s malou dcerkou

27. dubna 2022 12:17
Ewa Farna na generálce hudebních Cen Anděl zazpívala i s malou dcerkou

Předávání Cen Anděl se koná ve středu 27. dubna 2022 v pražském Veletržním paláci, v přímém přenosu ho odvysílá Česká televize. Živě vystoupí Ewa Farna, Mirai nebo David Koller. Muzikanti vzdají poctu zesnulému Mirovi Žbirkovi.

Ewa, která dva minulé ročníky Cen Anděl moderovala je letos horkou favoritkou hned v několika kategoriích. Díky albu Umami získala čtyři nominace. Zpěvačka si po narození dcery užívá koncertní pauzu, ale tento hudební svátek si nenechá ujít a během ceremoniálu se představí v roli vystupující umělkyně. Na generálku ceremoniálu vzala dvou měsíční dceru. Farna zpívala i s Ellou na hrudi.

„Nazkoušeno, tak nechoďte brzy spát a sledujte nejvíc cool akci na české scéně, za kterou stojí ti nejschopnější lidé u nás,“ vzkázala Ewa fanouškům na instagramu. Zpěvačka se na slavnostní večer už moc těší a drží palce Martinovi Mikyskovi, který se tentokrát ujme role moderátora. Bavič a influencer loni za svá videa, ve kterých si utahuje nejen z dění na sociálních sítích, získal ocenění Křišťálová lupa a časopis Forbes ho zařadil do žebříčku 30 pod 30. I svoji účast v prestižních hudebních cenách pojímá svérázně a po svém.

Slavnostní ceremoniál jedenatřicátého ročníku Andělů bude patřit tradičně především nominovaným. Kromě Ewy zahrají také Mirai, kteří se mohou stát Skupinou roku, David Koller nominovaný za skladbu Pouta, rapper Smack nebo na Objev aspirující zpěvačka Annabelle a producent Fiedlerski. Nebude chybět ani Kateřina Marie Tichá s kapelou Bandjeez, která po úmrtí Davida Stypky dokončila jeho třikrát nominované album Dýchej. Vystupující doplní Ben Cristovao, Stein 27 a další. Své pevné místo v programu má také speciální tribute vystoupení, letos bude věnováno Miru Žbirkovi.

 

Články, které by tě mohly zajímat