Právě vysíláme

Ewa Farna oslaví 30. narozeniny stylově, chystá koncert v O₂ areně

4. listopadu 2022 10:19
Ewa Farna oslaví 30. narozeniny stylově, chystá koncert v O₂ areně

Ewa Farna oznámila na pražském koncertě ve Foru Karlín, kde se zastavila v rámci svého Umami Tour, radostnou novinku. Příští rok se s fanoušky setká v mnohem větší hale. Své třicáté narozeniny se s nimi rozhodla oslavit v O₂ areně.

Ewa Farna chystá největší koncert ve své kariéře. Po vystoupení v pražském Foru Karlín, která byla nabitá energií, se na pódium vrátila proto, aby fanouškům oznámila radostnou zprávu. Své třicáté narozeniny příští rok oslaví v největší hale v České republice, O₂ areně. Show by měla proběhnout na podzim.

Na svém aktuálním turné, které zpěvačka zakončí v úterý 15. listopadu 2022 v Brně, představuje Farna album Umami. Kromě písní z něj však zaznívají i její největší hity. Vše za doprovodu tanečníků, kteří koncert posouvají na další úroveň.

Farna momentálně zažívá jedno ze svých nejšťastnějších období. V březnu letošního roku porodila holčičku Ellu, s manželem Martinem Chobotem má pak ještě syna Artura. Úspěchy pak slaví i s albem Umami, které kritici označují za vůbec nejlepší v její kariéře. Na Cenách Anděl za rok 2021 se stala Sólovou interpretkou.

Články, které by tě mohly zajímat