Právě vysíláme

Ewa Farna přidává O₂ arenu! Kdy se dočkáme druhého narozeninového koncertu?

24. října 2023 8:27
Ewa Farna přidává O₂ arenu! Kdy se dočkáme druhého narozeninového koncertu?

Po vyprodané O₂ areně se Ewa Farna rozhodla vyhovět fanouškům a ještě jednou zopakovat svůj narozeninový koncert. Kdy se uskuteční?

V sobotu 14. října 2023 zaplnila Ewa pražskou O₂ arenu do posledního místa a stala se historicky nejmladší českou zpěvačkou, která vyprodala největší halu v Česku.

Show si vysloužila pochvalné ohlasy nejen u hudebních kritiků a novinářů, ale i fanoušků. Novinové titulky z minulých dní vychvalovaly pečlivě připravenou show, na které pracovala Ewa se svým uměleckým, produkčním a technickým teamem přibližně rok. Celou show pro 15 tisíc návštěvníků připravovaly na místě celkem tři stovky lidí.

 

Po týdnu plném emocí a velkého množství zpráv od fanoušků se proto zpěvačka rozhodla k původně neplánovanému kroku a svůj narozeninový koncert ještě jednou – a naposledy – zopakuje a to v pátek 22. března 2024. Předprodej vstupenek se spustí v pátek v 8:00 hodin a celé páteční ráno Ewu uslyšíte v ranním vysílání Evropy 2! 

Ewa Farna k nám dorazí už v 6:00 hodin a až do 9:00 hodin bude spolu s Koťákem a Fancy vysílat! Zkusí si moderování a prostor dostanou i fanoušci.

Ačkoliv zůstane forma přidaného koncertu stejná jako u prvního koncertu, některé maličkosti se možná lehce pozmění. Jestli půjde o některého z hostů nebo písní, to zůstane tajemstvím až do začátku březnového vystoupení.

„S tím, že bychom přidávali ještě jeden koncert, jsem opravdu nepočítala, dokonce již začala likvidace pódiové scénografie. Obrovské množství zpráv od fanoušků, kteří na mé oslavě třicetin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si ji chtějí zopakovat ještě jednou, mě po týdnu po vyprodaném koncertě přesvědčilo o jeho zopakování. Přistupuju k tomu však s pokorou a taky rovnou dodávám, že tento přidaný koncert bude zároveň poslední šancí zhlédnout toto představení. Hodlám si jej užít stejně jako ten první,“ dodává Ewa Farna.

Předprodej v sítích TicketMaster a TicketPortal začne v pátek 27. října 2023 v 8:00 hodin.

Články, které by tě mohly zajímat