Právě vysíláme

EWA FARNA setřela haterku, která ji začala urážet. Sleduj, co napsala!

31. srpna 2018 14:10
EWA FARNA setřela haterku, která ji začala urážet. Sleduj, co napsala!

Oblíbená zpěvačka se většinou k urážlivým bulvárním zprávám ani komentářům, které naráží na její postavu či styl oblékání, příliš často nevyjadřuje. Nyní už umělkyni došly nervy.

Ewa na Instagramu zveřejnila fotografii v modrém kostýmku, což přimělo jednu z fanynek napsat komentář, zda se skutečně dívá do zrcadla, protože vypadá příšerně. Když ji Farna ve vší slušnosti odpověděla, že je to otázka vkusu a že se cítí dobře, přišel další komentář.

Modrej přízrak, fakt strašný,“ přitvrdila dívka. Na to krásná zpěvačka zareagovala ostřeji a diplomaticky poslala haterku do patřičných míst. „Evidentně dle odpovědi jste dost povrchní, takže je mi líto, ale pokud se Vám nelíbím, nechápu, proč sledujete můj Instagram, který je postaven na fotkách. Koukněte na jiné profily, třeba se Vám tam bude líbit víc a nemusíte ze sebe pouštět tolik negativní energie. Nám i Vám bude líp,“ zareagovala ostře zpěvačka.

Slavné osobnosti to nemají lehké. Vždy se najde „hrdina“, který se jim skrze sociální sítě snaží naložit a něčím je ponížit. Naštěstí česko-polská kráska si z haterů nic nedělá a rychle s nimi zatočí.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat