Právě vysíláme

EWA FARNA ukázala krásnou maminku. Zpěvačka je její věrnou kopií!

27. listopadu 2018 11:10
EWA FARNA ukázala krásnou maminku. Zpěvačka je její věrnou kopií!

Ewa Farna je typ zpěvačky, která se s fanoušky snaží sdílet ty největší životní okamžiky. Přesto si ale ráda chrání soukromí a na sociálních sítích zveřejňuje jen to, co sama chce a uzná za vhodné. Svou rodinu například moc dobře chrání a její členy ukazuje jen málokdy. Nyní se však Ewa rozhodla udělat výjimku a na Instagramu se pochlubila tím, jak moc má sympatickou maminku.

Ewa Farna pochází z česko-polské rodiny. Maminka Karin je Češka a tatínek Tadeusz rodilý Polák. Slavná brunetka má rovněž dva sourozence, které podle svých slov nadevše miluje a nedá na ně dopustit.

Na sociálních sítích sdílí Ewa především fotografie spojené s její hudbou. Občas však také zveřejní důležité okamžiky z jejího soukromého života a přiblíží fanouškům, jaké to je být ve skutečnosti onou slavnou Ewou Farnou.

Nyní zpěvačka ukázala, jak moc má sympatickou maminku a její fotografii umístila na Instagram. Fanoušci tak mohou vidět, že maminka šestadvacetileté brunetky vypadá naprosto perfektně a své dítě rozhodně nezapře. Její nápis na triku, jenž v překladu znamená: „Miluji Ewu Farnou“, navíc dokazuje, že s dcerou má opravdu skvělý vztah.

 

Zdroj: Instagram

Sziget oznamuje jména pro rok 2019 a budete fakt koukat!

Články, které by tě mohly zajímat