Právě vysíláme

Ewa Farna už nebude hrát s manželem, po 12 letech odchází z kapely

11. září 2021 8:10
Ewa Farna už nebude hrát s manželem, po 12 letech odchází z kapely

Dvanáct let spolu Ewa Farna a Martin Chobot hráli v jedné kapele, nyní se ale jejich hudební cesty rozdělí. Manžel zpěvačky se rozhodl skupinu opustit. „Tak trochu jsem poztrácel radost z koncertování,“ uvedl.

Zprávu o odchodu Martina Chobota z kapely oznámila Ewa Farna na svých sociálních sítích. Jelikož sám žádné nemá, ponechala mu na svých prostor na vyjádření. „Cítím, že jsem za těch dvanáct let kapela dal, co jsem mohl, a ona mně to nejdůležitější – rodinu,“ uvedl manžel zpěvačky s tím, že z kapely odejde s koncem roku.

„Někde po cestě jsem ale tak trochu poztrácel radost z koncertování a považuji za důležité ji znovu v sobě najít, abych si mohl zase upřímně užívat svou přítomnost na pódiu,“ doplnil. Ve skupině, která doprovází Ewu Farnou, hrál Chobot na kytaru. Společně s manželkou pak nahrál song Ta o nás, který na koncertech zpívali.

Ewa Farna rozhodnutí svého partnera respektuje. „Budu při něm nadále stát. Děkuju lásko za nádherné společné roky na pódiu,“ uvedla zpěvačka. S Chobotem mají dvouletého syna Artura.

Články, které by tě mohly zajímat