Právě vysíláme

EXAMPLE se bude ženit

14. prosince 2012 10:01
EXAMPLE se bude ženit

Example se zasnoubil a přístí rok se v Austrálii pravděpodobně ožení

Britská hvězda Example, který v polovině listopadu vydal své nové album "The Evolution of Man" a 15.března s ním vystoupí také v pražské Incheba Aréně, má v posledních dnech více než nabitý program. Hned po vydání alba odletěl se svou přítelkyní, která s ním žije v Londýně, do Austrálie za rodinou. Tam svoji Erin, která je Miss Australia roku 2005, požádal o ruku a je více než jisté, že se příští rok budou brát a usadí se natrvalo v Austrálii.

Example kromě zásnub stihl v Austrálii odehrát 5 koncerů v rámci australského letního festivalu Stereosonic, počátkem prosince se ale přesunul zpět do Velké Británie, kde vystoupil na Jingle Ball v Manchesteru. O den později odehrál za pomoci svého DJ Wire vystoupení na Creamfields festival v Abu Dhabí a 10.prosince v Londýně zahájil natáčení videoklipu ke svému aktuálnímu singli "Perfect Replacement".

Vstupenky na pražský koncert se prodávají za 720,- Kč + poplatky a jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketportal a Eventim nebo přímo na facebookovém profilu D Smack U Promotion.

EXAMPLE – Say Nothing (video)

HdoP2UmnEBM

Články, které by tě mohly zajímat