Právě vysíláme

Exkluzivně na EVROPĚ 2: EMMA SMETANA a JORDAN HAJ představují videoklip k singlu Lost & Found!

29. září 2018 19:00
Exkluzivně na EVROPĚ 2: EMMA SMETANA a JORDAN HAJ představují videoklip k singlu Lost & Found!

Rok po vydání úspěšného společného singlu No Fire přichází dvojice Smetana-Haj s novou písní nazvanou Lost & Found!

Začínám mít trochu neskromný pocit, že nám s Jordanem ty písně a děti celkem jdou,“ směje se Emma Smetana, která má se svým životním partnerem rok a půl starou dceru Lennon Marlene.

Videoklip k singlu Lost & Found se celý natáčel v hotelu Thermal v Karlových Varech a je laděn do období 70. let ve stylu „space age“. Ikonické záběry střídají obrazy dvou proti sobě hrajících skupin, a Emma s Jordanem se ocitají v prapodivných situacích z jakési paralelní, vesmírné reality. Stejně jako u předchozích tří Emminých klipů se i tentokrát ujal režie Jordan Haj v tandemu se svým bratrancem Givinarem Křížem.

Skladbu Lost & Found napsali Emma a Jordan ve spolupráci s producentem Jiřím Burianem, nahrávka pak vznikla u Martina Havlena v libereckém Resound Studiu. Finální mix zpracoval jeho bratr Tomáš Havlen. Masteringu se ujala světová hvězda Matt Colton, londýnský mistr zvuku, podepsaný pod nahrávkami Muse, Arctic Monkeys, Jamese Blakea nebo The Last Shadow Puppets.

Po premiéře nového singlu Lost & Found se Emma Smetana vydává na své první československé turné, a to ve spolupráci s Emmou DrobnouEmma a Emma si pro své společné turné vybraly pět zastávek – Prahu (20. listopadu v Roxy), Brno (10. listopadu v Kabinetě múz), Ostravu (7. prosince v BrickHouse DOV), Plzeň (22. listopadu v Papírně) a Bratislavu (6. prosince v Majestic Music Clubu).

Zdroj: YouTube, Supraphon

Trápí vás problémy s erekcí? Vsaďte na olivový olej!

Články, které by tě mohly zajímat