Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: Deaf Heart se ve videoklipu k Other World vrací do devadesátých let

7. srpna 2022 19:00
Exkluzivní premiéra: Deaf Heart se ve videoklipu k Other World vrací do devadesátých let

Na konci února vyšla skupině Deaf Heart druhá studiová nahrávka Curse Of The Sophomore, kterou uvedli singlem Be Gone. Nyní představují videoklip ke skladbě Other World. Na něm se podílel známý režisér a dokumentarista Steve Lichtag.

Ateliérové záběry skupina natočila již na jaře se zmíněným dokumentaristou Stevem Lichtagem. O finální podobu klipu se postaral režisér Milan ‘Balkins‘ Balek, který propojil ateliérové záběry kapely s originální snímky přírody jeho filmových přátel Mirka Hrdého a Anny Kozlové.

„Track má hodně devadesátkovej vibe, proto nás napadlo zpracovat video v retro duchu tehdejších stylizovaných klipů v televizi. Navíc se nám líbila myšlenka propojení ‚jiných světů‘ nejen v partnerských vztazích, ale i mikrokosmu, hlubokých moří nebo vesmírných dálek. Přece jste poznali v intru řev Vetřelce, ne?!“ komentuje kytarista Michael Vácha.

Other World je jeden z přímočarých songů, který skupina zařadila do koncertního setu již před dokončením desky, a který se ihned stal oblíbený u fanoušků. Videoklipem Deaf Heart připomínají naposledy Curse Of The Sophomore. V současné době se totiž soustředí na dokončení nového materiálu. První novinku vytasí už na podzim. Samozřejmě nebude chybět jejich cynický nadhled, rázné kytary i drzost v projevu.

 

Články, které by tě mohly zajímat