Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: LENNY představuje klip plný emocí k novému songu s MARPEM

21. května 2020 19:00
Exkluzivní premiéra: LENNY představuje klip plný emocí k novému songu s MARPEM

Lenny a Marpo se novou písní Easy milostně zpovídají a vydávají videoklip nabitý emocemi a vášní. Easy je pokračováním předešlého duetu Kruh a Lenny ji vypouští těsně před novým albem Weird & Wonderful, jenž vyjde v pátek 22. května 2020.

Píseň vznikla pod taktovkou producentů Clinta Murphyho a Marcuse Trana a na albu ji najdeme jako bonusový track, jako takovou třešničku na dortu. Silný text songu dokázal v dramatický příběh bravurně přetvořit režisér Ondřej Kudyn, který videoklip točil v úzkém kruhu bez štábu, aby dosáhl co nejautentičtějších hereckých scén.

Dramatická píseň Easy je odpovědí na Kruh, tedy předešlý duet MarpaLenny„Singl původně vznikl na základě beatu, do kterého jsem přidala melodii na piano. Song jsem si chtěla nechat na další album někdy v budoucnu, pak jsme na něm ale začali pracovat společně a zjistili jsme, že máme vlastně chuť opět vytvořit něco nového dohromady,“ říká Lenny.

Scénář byl od počátku v rukou samotných interpretů, kteří režiséra Ondřeje Kudyna oslovili s hotovým návrhem, za což byl rád. „Je super, když má zpěvák nějakou vizi, a pak ji spolu jen dotáhneme do konce. Já se můžu soustředit na konkrétní emoce, které mají spojovat klip s hudbou,“ říká Ondřej. Videoklip se točil na poslední chvíli, ale Lenny si práci velmi pochvaluje a říká, že měli při výběru režiséra šťastnou ruku. Ondra Kudyn výzvu bez problému zvládnul a myslím, že klip je natočen přesně podle našich představ,“ chválí si spolupráci Lenny. Stejně tak komentuje natáčení i režisér Kudyn, jenž říká: „Spolupráce s Lenny a Otou (Marpem) byla skvělá, tohle natáčení mě hodně bavilo hlavně kvůli tomu, jaký jsou to super lidi. Šli do všeho naplno a byli pokorní, což je super.“ Celé natáčení bylo velmi intimní, a proto se točilo v malém počtu. Kvůli reálným emocím byli na place jen interpreti a režisér. „Nakonec se přidala jen fotografka, abychom měli backstage fotky a Lenny s Otou měli vzpomínky,“ dodává Ondra Kudyn.

 

V pořadí druhé album Lenny s názevm Weird & Wonderful vychází už v pátek 22. května 2020 a kromě něj se zpěvačka nyní připravuje na svůj doposud největší koncert 4. prosince v OUniversu.

Články, které by tě mohly zajímat