Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra nového singlu NIGHTWORK: Populární kapela svoje fanoušky vrací do devadesátek!

24. prosince 2019 10:50
Exkluzivní premiéra nového singlu NIGHTWORK: Populární kapela svoje fanoušky vrací do devadesátek!

Kapela Nightwork se po šesti letech vrací s novým singlem Devadesátky! Chytlavou, melodickou skladbu doprovází vtipný videoklip, v němž je plno vzpomínek na období devadesátých let!

Obrovský návrat

Nightwork se rozhodli, že by rádi dali všem, kdo mají rádi éru 90. let, dárek k VánocůmNightworci s nadsázkou a kontroverzí sobě vlastní oprášili to nejhorší, co tehdejší doba z dnešního pohledu nabízela. Nechybí vyhlášení gauneři, fialová saka, mokasíny, bílé ponožky, ledvinky, kufříky a první mobily. Generace, která divoká 90. léta pamatuje, si tak může příjemně zavzpomínat i nyní.

Jistě přijde spousta otázek, jestli kluci budou hrát, co přesně znamená svázaná oběť v klipu, a co bude teď dál? Na to zábavné si musíme obvykle počkat a ne na vše je odpověď. Nightwork nikdy nebyla kapela, která se podřizovala trendům. Uvidíte sami. Vytáhněte walkmany a diskmany!

„Drazí spoluobčané, kapela Nightwork vám přeje hodně štěstí, hodně zdraví a tady je za nás taková písnička, která podle nás mapuje všechno dobré, co se tady stalo. Šťastný a veselý…,“ dodává člen Nightwork Kuba Prachař.

Hudební klip k singlu Devadesátky si můžete pustit níže.

Zdroj: Warner Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat