Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra: SEBASTIAN vydává videoklip k songu Rub a líc. Mrkněte na něj!

24. února 2019 18:27
Exkluzivní premiéra: SEBASTIAN vydává videoklip k songu Rub a líc. Mrkněte na něj!

Projevit lásku a respekt lze bez ohledu na věk nebo zdravotní handicap, říká Sebastian ve svém novém klipu Rub a líc. Podívejte se na jeho nový videoklip o síle lidského pouta.

„Jak jdete životem, mění se kulisy, důvody hádek i partnerské problémy, ale síla citu, vzájemná úcta a hloubka emocí můžou přetrvat. Na příběhu dvou starých lidí jsme chtěli ukázat, že plnohodnotný vztah se dá prožívat i v pokročilém věku,“ popisuje Sebastian hlavní motiv videoklipu.

Jeho realizace se opět ujal Lipo, jenž režíroval i zpěvákův předchozí klip Bestseller. „Uvědomil jsem si, že pochyby vyjádřené v textu Sebastianovy písničky nemusí nutně znamenat klasické neshody a hádky mladých lidí a jejich rozchody a sbližování, ale že může jít o problém zásadnější, který je spojený s nemocí nebo stářím. K mnohému, co se nakonec ve videoklipu objevuje, mi pomohly rozhovory se samotnými herci, kteří před kamerou stáli prakticky poprvé v životě,“ říká Lipo.

Videoklip se za účasti celé kapely natáčel v prostorách pražské Švehlovy koleje, hlavní role ztvárnili amatérští herci Helena Šikýřová a Jiří Míček.

Skladba Rub a líc dala také název jarnímu turné, které Sebastian odstartuje 28. března v brněnském Sonu. V Praze zahraje zpěvák 10. dubna v klubu Roxy a sérii zakončí v Lidových sadechLiberci. Na koncertech Sebastian představí nové písně, které budou součástí chystaného druhého alba.

Lístky na turné si můžete koupit zde

Kdo si získal ceny za nejhorší filmové počiny?

Články, které by tě mohly zajímat