Právě vysíláme

Exkluzivní premiéra videoklipu Karin Ann. Zpěvačka v novém singlu dává průchod svým pocitům

25. listopadu 2021 8:10
Exkluzivní premiéra videoklipu Karin Ann. Zpěvačka v novém singlu dává průchod svým pocitům

Karin Ann hlásí posun k dospělejší hudbě. Ve skladbě We’re Friends, Right? vypráví o vztahu, který se mění v toxické přátelství. K videoklipu si napsala námět sama zpěvačka, režíroval ho Ital Simone Bozzelli.

„Na prahu mezi mými teenagerskými lety a dospělostí cítím, že moje nové zkušenosti a vývoj přinášejí do mého života změny. A ty se odrážejí i v tom, jak dělám hudbu nebo jak vypadám,“ říká Karin Ann k novému singlu We’re Friends, Right?, který předznamenává nový hudební vývoj zpěvačky.

Na písni spolupracovala se slovenským muzikantem Tomi Popovičem a Chrisem Lordem–Algem. Vypráví v ní o vztahu, který se mění v toxické přátelství. „Někdy, když je vztah toxický a vy se rozhodnete jej ukončit, nechcete druhou osobu ztratit úplně a pokusíte se být přáteli. Obvykle to nefunguje a vede to k tak silným emocím, že se potřebujete vykřičet, abyste se mohli pohnout vpřed,“ přibližuje singl Karin Ann.

Ta si sama napsala námět pro videoklip. „Chtěla jsem, aby odrážel vzpomínky na šťastné okamžiky a na hněv, ve který se vše obrátilo. Myslím, že zejména zpěvačky se často stydí za to, že cítí negativní emoce jako je hněv, a to se mi nelíbí, protože to všechno jsou lidské pocity, které máme všichni a já jsem se jim ve videu nechtěla vyhnout.“

Klip režíroval Ital Simone Bozzelli. „Nápad vzešel od Karin. Věci, které si na ní cením nejvíce, jsou obrovský respekt a důvěra, kterou měla na natáčení. I když to byl její nápad, nechala mě, abych to udělal vizuálně po svém,“ prozradil režisér k vizuálu, který se natáčel v Římě.

Články, které by tě mohly zajímat