Právě vysíláme

Exkluzivní rozhovor s Benem Cristovao

14. srpna 2014 14:57
Exkluzivní rozhovor s Benem Cristovao

Ben Cristovao byl hostem v úterní letní Ranní show. Co prozradil kromě toho, že momentálně hledá holku?

 

 

 Jaké máš hudební plány?

Točit a produkovat klipy ke všem songům, které mám na novém albu Made In Czechoslovakia a do toho se věnovat novým projektům jako nové EP Ben Cristovao a také nové kapele, kterou teď dávám dohromady a jíž budu součástí.

 

Kde tě můžou fanoušci vidět?

Koncertů mám do konce roku opravdu hodně a dají se sledovat na stránce www.facebook.com/cristovao.ben. Mé oficiální koncertní tour zastávky jsou ale 23.8. na festivalu Hrady CZ – Bezděz, 2.10. Plzeň – Buena Vista, 10.10. Olomouc – Belmondo, 27.10. Brno – Fléda a 6.11. Praha – Roxy.

 

Co jsi dělal o prázdninách? 

Vesměs trénoval nebo hrál na festivalech a jiných koncertech. V přestávkach trávil čas s kámoši a rodinkou a s režisérem Tomášem Kasalem dával dokupy nadcházející projekty.

 

Jaký máš vtipný zážitek z prázdnin?

Byli jsme s Martinem Kožíškem z projektu Seznamsebezpecne.cz  a s mým sparingem Martinem Kramlem podpořit tábor pro děti – kde byly bez mobilu a internetu. Hráli jsme táborovou hru BrennBall (na motivy baseballu)  a já jsem si natrhl sval v noze hned při startu po odpalu a měl jsem oběhnout všechny 4 mety. Děti v mém teamu čekaly hrdinu, který proběhne vše jak Usain Bolt, ale já mohl po zranění sotva chodit. V zápalu hry ale nešlo všem vysvětlit, co se stalo, a tak jsem klusal, jak nejrychleji to šlo. Pro děti jsem i tak musel vypadat jako střelenej starej kohout, co si běží pro poslední zrnko 😀

 

zdroj foto: Dereck Hard

Články, které by tě mohly zajímat