Právě vysíláme

Fanoušci BRITNEY SPEARS smutní. Zpěvačka zrušila celé turné kvůli nemoci v rodině

10. ledna 2019 8:10
Fanoušci BRITNEY SPEARS smutní. Zpěvačka zrušila celé turné kvůli nemoci v rodině

Britney Spears zažila mnoho vrcholů i pádů, v posledních letech se jí však daří a zpěvačka sklízí jeden úspěch za druhým. Nyní se ovšem musí vypořádat se smutnou rodinnou záležitostí, jenž jí kazí pracovní plány.

V roce 2019 měla Britney v plánu turné s názvem Domination. To ale nyní musela zrušit kvůli zdravotnímu stavu svého otce. „Ani nevím, kde začít, protože je pro mě velmi těžké. Se svou novou show Domination letos nevystoupím. Těšila jsem se na ni i na vás, až se uvidíme, zlomilo mi to srdce. Rodina je ale na prvním místě, tohle rozhodnutí jsem musela udělat. Před několika měsíci byl můj otec hospitalizován a málem zemřel. Jsme všichni vděčni, že přežil, ale má před sebou ještě dlouhou cestu. Musela jsem udělat těžké rozhodnutí, abych se v první řadě soustředila na svoji rodinu a vložila svou energii do ní. Doufám, že tomu všichni rozumíte. Vážím si vašich přání a podpory mé rodiny v těchto časech. Děkuji a mám vás všechny ráda,“ napsala na Instagram autorka několika slavných hitů a zároveň sdělila, kde se mohou vrátit již zakoupené vstupenky.

Jamie Spears byl hospitalizován před dvěma měsíci v nemocnici v Las Vegas. Během vyšetření mu zjistili natržení tlustého střeva a okamžitě ho operovali. V nemocnici pak strávil skoro celý měsíc.

Ačkoliv jsou fandové jistě smutní, zpěvačce zrušené turné rozhodně nemohou mít za zlé. Rodina by totiž vždy měla být na prvním místě!

 

Zdroj: Instagram

Kdo jsou nejbohatší americké celebrity?

Články, které by tě mohly zajímat