Právě vysíláme

Fanoušcí horlivě bojují za propuštění A$APA! Vyhrožují, že vyhodí do vzduchu švédskou ambasádu

30. července 2019 11:10
Fanoušcí horlivě bojují za propuštění A$APA! Vyhrožují, že vyhodí do vzduchu švédskou ambasádu

Jelikož se A$AP Rocky stále nachází ve vazbě ve Švédsku, kde čeká na rozsudek ohledně napadení na ulici, jeho fanoušci už jsou velmi nervózní a všemožnými způsoby bojují za jeho propuštění. A ačkoliv pro to někteří volí mírumilovný přístup a sepisují všemožné petice, jsou i tací, co se rozhodli švédské vládě vyhrožovat.

Velká rapperova fanynka, šestadvacetiletá Rebecca Kanter se rozhodla, že bude za A$AP bojovat dost nevhodnou cestou a začala vyhrožovat, že pokud Rockyho nepustí, vyhodí do vzduchu švédskou ambasádu, jenž sídlí ve Washingtonu, D. C.

Podle informací amerických zpravodajských webů měla Rebecca na ambasádu dojít a přímo v budově křičet na přítomné zaměstnance, že pokud A$APA nepropustí, celý komplex vyhodí do vzduchu. Kromě toho také rozbíjela nábytek a sprostě nadávala lidem, kteří ambasádou zrovna procházeli. Posléze ženu zpacifikovala ochranka a odvezla ji policie.

A$AP Rocky i nadále zůstává ve vazbě a vypadá to s ním bledě. Závěr vyšetřování totiž rozhodl v jeho neprospěch a rapper nyní musí počkat, až prokurátor rozhodne o výši trestu.

Budova švédské ambasády

 

O případu se dozvíte více informací ZDE!

Zdroj: NBC

Články, které by tě mohly zajímat