Právě vysíláme

Fanoušci jen zírají! JUSTIN BIEBER vyzval slavného herce na zápas MMA

11. června 2019 11:10
Fanoušci jen zírají! JUSTIN BIEBER vyzval slavného herce na zápas MMA

Máme na dosah další MMA bitku slavných? Možná ano! Zpěvák Justin Bieber totiž překvapil fanoušky a vyzval k zápasu hollywoodskou hvězdu. Slavný Kanaďan navíc žádá organizaci UFC, aby zápas připravila.

MMA se v současnosti těší velké popularitě a oblíbenost tohoto bojového sportu stále stoupá. Drsným bojovníkem se zřejmě touží stát i Justin, který na Twitteru vyzval na souboj do oktagonu herce Toma Cruise. „Chci se utkat s Tomem Cruisem v oktagonu. Tome, pokud do toho nepůjdeš, bojíš se a už nikdy nebudeš klidně žít. Kdo by byl ochotný ten zápas organizovat?“ napsal Bieber a v příspěvku označil i šéfa UFC Dana Whitea.

Proč se chce Justin Bieber utkat právě s Cruisem? To nikdo neví. Možná je za tím Tomova výška. Jak je totiž známo, Cruise rozhodně není žádný dlouhán a měří jen 170 centimetrů. Samotný Bieber pak na tom s výškou jen o 5 centimetrů víc není o moc lépe. Možná si tak zpěvák a idol slečen myslí, že pro něj Tom bude rovnocenným soupeřem.

Bieberova překvapivá výzva pochopitelně strhla velkou vlnu reakcí. Hned se ozval i skutečný bojovník MMA Conor McGregor, který se celou situaci nezdráhal okomentovat. „Pokud je Tom Cruise opravdový chlap, tak do toho půjde. McGregor Sports And Entertainment budou tenhle zápas hostit. Bude Cruise bojovat tak, jak to umí ve filmech?“ napsal Conor a podle jeho postu je zjevné, že stojí na straně Justina.

Co myslíte, byl Justinův tweet jen výstřelem do tmy, nebo to zpěvák myslí opravdu vážně?

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat