Právě vysíláme

Fanoušci KANYEHO WESTA zuří: za ubohou porci jídla museli zaplatit pořádný balík peněz!

4. listopadu 2019 11:10
Fanoušci KANYEHO WESTA zuří: za ubohou porci jídla museli zaplatit pořádný balík peněz!

Americký rapper Kanye West sklidil ostrou kritiku za předražené a nedostatečné občerstvení pro hosty na svém vystoupení Sunday Service v Louisianě. Hosté za „Brunch Bufet“ museli zaplatit celkem 55 amerických dolarů – k tomu prý dostali jen maličké kousky slaniny, bramborák a dva malé lívance. Cateringová společnost tvrdí, že reakce na sociálních sítích neodpovídá realitě.

Nepovedlo se

Kanye West na svém vystoupení Sunday Service v Louisianě rozhodně svoje fanoušky nepotěšil. Předražené jídlo, dlouhé fronty a přes půlhodinové zpoždění před začátkem – s tím vším se fanoušci na koncertu museli vypořádat. Vystoupení se konalo v rámci celoamerického turné Kanyeho Westa, které má hluboké náboženské podtexty.

Jeden fanoušek si na Twitteru stěžoval, že za cenu 55 amerických dolarů (v přepočtu téměř 1 258 Kč) dostal pouze dva maličké kousky slaniny, lívance a bramborák. Fotky jídla brzy začaly kolovat sociálními sítěmi a lidé je začaly přirovnávat ke snímkům z děsivého Fyre Festivalu z roku 2017.

Jeden fanoušek na Twitteru zveřejnil maličkou porci jídla, kterou za svých 55 dolarů dostal

Firma, která se o jídlo a občerstvení na akci starala, se za incident následně omluvila a tvrdila, že to byl ojedinělý případ. Peníze vydělané z prodeje jídla údajně půjdou na podporu nedalekého kostela.

Zdroj: NME, Twitter, Daily Mail, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat