Právě vysíláme

Fanoušci mají smůlu. KANYE WEST nevystoupí na festivalu COACHELLA kvůli nesmyslným hvězdným manýrům!

15. ledna 2019 11:10
Fanoušci mají smůlu. KANYE WEST nevystoupí na festivalu COACHELLA kvůli nesmyslným hvězdným manýrům!

Kanye West je známý pro své šílené názory, změny nálad, a hlavně hvězdné manýry, jenž si neodpustí ani při plánování koncertů.

Ve dnech 12. – 14. dubna 2019 se v Kalifornii uskuteční oblíbený festival Coachella. Na dvoudenní akci vystoupí ti nejznámější umělci hudebního světa a pořadatelé opět počítají s několika tisíci návštěvníky. Hlavním účinkujícím měl být pro letošní ročník kromě Ariany Grande i rapper Kanye West. Ten však nakonec na festivalu nevystoupí kvůli svým požadavkům na organizátory.

Kanye si při představě, že je až moc velká hvězda usmyslel, že hlavní festivalová stage je pro něj moc malá a požadoval výstavbu speciální obrovské stage uprostřed areálu, jenž by navrhl architekt John McGuire přesně podle rapperova přání.

Westovo přání však příliš mnoho nadšení nezískalo a pořadatelé byli nuceni rapperovi sdělit, že výstavba další stage není možná. Nejenže by se stavba nestihla postavit za čtyři měsíce, ale rovněž by se kvůli ní musela zbořit řada stánků s občerstvením.

Jelikož Kanye prý reagoval na zamítnutí velmi podrážděně, organizátorům Coachelly došla trpělivost a s tvrdohlavým umělcem ukončili spolupráci. Westovi fanoušci se tak koncertu bohužel nedočkají.

 

Zdroj: Billboard

Největší komiksové postavy všech dob. Kterou máte nejradši?

Články, které by tě mohly zajímat