Právě vysíláme

Faux pas Madonny. Na koncertě vyzvala fanynku na invalidním vozíčku, aby vstala

27. února 2024 8:10
Faux pas Madonny. Na koncertě vyzvala fanynku na invalidním vozíčku, aby vstala

Madonnu na jejím turné provází jedno faux pas za druhým. Poté, co několik koncertů odstartovala pozdě a nebyla tak schopná odehrát celý setlist, vyvolala tentokrát pozdvižení svou troufalou žádostí. Fanynku na invalidním vozíčku vyzvala, aby vstala a tančila spolu s ostatními.

Zdá se, že ani letošní část turné Celebration neproběhne bez incidentů. Zatímco v minulém roce se neustále psalo o tom, jak Madonna odstartovala svůj koncert pozdě a kvůli pravidlům o dodržování nočního klidu nebyla schopná odehrát celý setlist, letos už ji stihl tanečník vyklopit ze židle a o další pozdvižení se nyní postarala zpěvačka sama.

K faux pas stačilo pár minut. Zpěvačka odstartovala koncert proslovem o tom, jak na něm fanouškům otevře svou duši. „Jste připraveni?“ zeptala se jich, když si všimla, že v publiku stále někdo sedí.

„Proč ještě sedíš?“ dotázala se fanynky. Když žena nevstávala, vzala mikrofon a přišla na okraj pódia. A hned si uvědomila svou chybu. „Omlouvám se. Jsem ráda, že jsi přišla,“ řekla, když viděla, že její příznivkyně nevstává ne snad proto, že by nechtěla, ale proto, že nemůže.

Fanynka naštěstí vzala vše s humorem a Madonnině faux pas se zasmála. Na turné bude muzikantka až do 26. dubna, je tedy možné, že se v budoucnu ještě nějakých nešťastných incidentů dočkáme.

Články, které by tě mohly zajímat