Právě vysíláme

Festival MÁCHÁČ letos nahradí 4 open-air párty s názvem MÁCHÁŘ FOREVER

2. července 2020 8:10
Festival MÁCHÁČ letos nahradí 4 open-air párty s názvem MÁCHÁŘ FOREVER

Vypadá to, že Mácháč bude! Sice trochu v jiné podobě, ale o pořádnou párty nepřijdete.

Mácháč Forever – party bude!

Pláž Klůček a kemp Bílý Kámen se letos stanou dějištěm 4 exkluzivních open-air eventů s názvem Mácháč Forever, které proběhnou v původním termínu festivalu, tedy v pátek 21. srpna 2020 a v sobotu 22. srpna 2020.

O každoroční festivalovou atmosféru u Máchova jezera za účasti domácích dýdžejů tak nepřijdete. Všechny tyto party mají limitovanou kapacitu 1 000 osob a proběhnou dle aktuálních hygienických pravidel pro pořádání kulturních akcí s koncem do 23:00 hodin.

Vstupenky je možné zakoupit pouze v předprodeji na www.goout.net. Cena vstupenky je 500 Kč – všechny jsou jednodenní a platí pouze na konkrétní lokalitu.

Line-up a další informace najdete na www.machac.cz.

Pokud jste již měli koupené vstupenky na původní 20. ročník festivalu Mácháč, nevězte hlavu. Ten se přesunul na pátek 20. srpna 2020 a sobotu 21. srpna 2021. Skvělou zprávou je, že se podařilo téměř nemožné – dojednat s agenturami umělců, že všechny zahraniční hvězdy v čele s Afrojackem a Paulem Kalkbrennerem uslyšíte v novém termínu a line-up tak nedozná žádných změn! Všechny vstupenky zůstávají v platnosti na rok 2021 a předprodej pokračuje.

Články, které by tě mohly zajímat