Právě vysíláme

Finalisté úplně první SuperStar společně vystoupili po 17 letech. Jak dnes vypadají?

29. listopadu 2021 13:07
Finalisté úplně první SuperStar společně vystoupili po 17 letech. Jak dnes vypadají?

Diváky SuperStar čekalo na konci prvního finálového kola velké překvapení. Na televizních obrazovkách se totiž objevilo společně osm finalistů z úplně první řady Česko hledá SuperStar.

V roce 2004 se na českých obrazovkách objevila úplně první velká pěvecká soutěž a způsobila doslova šílenství. Diváci s nadšením sledovali pěvecké výkony a až do finále tehdy poslali Anetu Langerovou. Po dlouhých 17 letech se nyní osmička finalistů objevila v nové řadě SuperStar a zazpívala tehdejší hit Veď mě dál.

Tomáš Savka, Sámer Issa, Martina Balogová, Šárka Vaňková, Julián Záhorovský, Petr Poláček, Veronika Zaňková a Standa Dolínek byli hosty živého přenosu, kam si je pozval porotce Pavol Habera. Chyběla jen Aneta Langerová a Petra Páchová. Vítězka první řady se omluvila z pracovních důvodů.

„Bylo krásné si opět připomenout, jaké to je tam stát. Je to taková nostalgická událost po 17 letech a jsem moc ráda, že jsem tam mohla stát skoro se všemi svými kolegy,“ uvedla pro server Super.cz Martina Balogová, kterou návrat viditelně dojal a během vystoupení měla slzy v očích.

Články, které by tě mohly zajímat