Právě vysíláme

FLO RIDA se zase předvedl. Nový singl Sweet Sensation je opravdu PECKA!

7. dubna 2018 11:10
FLO RIDA se zase předvedl. Nový singl Sweet Sensation je opravdu PECKA!

Flo Rida patří mezi ty nejlepší americké rappery. Na svém kontě má nespočet hitů a nyní ti představujeme ten nejaktuálnější!

Čtyři studiová alba, 36 singlů a 24 hudebních videoklipů. Tato rapperská hvězda vyrůstala na Floridě, podle níž se v roce 2006 i pojmenovala. Flo Rida debutoval se singlem Low v roce 2007, a tím si získal nr. 1 ve všech světových hitparádách, včetně Austrálie, Kanady, Irska, Nového Zélandu a Spojených států. Tento singl byl zařazen i do tracklistu filmového soundtracku Let’s Dance 2. Rok poté vydal Flo Rida i své první album Mail On Sunday, které se výborně umístilo a dlouho drželo v Billboard 200. Následovala spolupráce s mnoha známými zpěváky, jako jsou Timbaland a Will.I.Am, díky nimž vznikly silné songy Elevator a In The Ayer. Dalšími alby R.O.O.T.S., Only One Flo (Part 1) a Wild Ones si získal celý svět. To poslední z roku 2012 získalo tři zlatá ocenění a prodalo se ho na 315 tisíc kopií. Připomeňme si jeho neúspěšnější hity: Right Round, Club Can’t Handle Me, Good Feeling, Wild Ones a Whistle.

Nyní ti představujeme novinku Sweet Sensation, kterou Flo Rida vypustil do hudebního světa na konci března. Je to vážně jízda, která ti rozproudí krev v žilách.

ČTĚTE TAKÉTHE WEEKND vydal nové EP My Dear Melancholy. Dej si to nejlepší z desky v podobě singlu Call Out My Name!

 

Zdroj: YouTube

Galerie: Po 20 letech s makeu pem na stagi vypadá Christina Aguilera neuvěřitelně i bez něj

Články, které by tě mohly zajímat