Právě vysíláme

FLORENCE + THE MACHINE vydávají dva nové singly!

30. ledna 2019 7:55
FLORENCE + THE MACHINE vydávají dva nové singly!

Veleúspěšní Florence + The Machine přichystali svým fanouškům obrovské překvapení: britská zpěvačka s kapelou vydává dva nové singly – Moderation a Haunted House!

Dva odlišné singly

Písničku Moderation zdobí rychlá, živá melodie s chytlavým a poetickým textem. Refrén písničky zmiňuje doby, kdy zpěvačka Florence Welch jako malá holčička dostávala vynadáno v kostele. Poslechněte si nový singl Moderation níže.

Druhý singl Haunted House je skoro pravým opakem písničky Moderation. Singl má pomalou melodii a melancholický text, který se točí kolem tématu lásky a nedorozumění. Pomalejší tempo ale umožňuje senzačním vokálům zpěvačky Florence dokonale vyniknout. Možná si při poslechu písničky i trochu pobrečíte!

 

Poslední deska kapely s názvem High As Hope loni slavila obrovský úspěch hlavně ve Velké Británii a v Evropě. Album získalo nominaci na letošní BRIT Awards v kategorii Britské album roku a posunulo Florence k nominaci v kategorii Britská sólo umělkyně roku. Povede se jí alespoň jednu z těchto nominací proměnit ve výhru? To se dozvíme už ve čtvrtek 21. února, kdy se ceny budou předávat.

Zdroj: NME, YouTube, RollingStone, Instagram, brits.co.uk

Jak dnes vypadá nejslavnější fanoušek Britney Spears?

Články, které by tě mohly zajímat