Právě vysíláme

FOO FIGHTERS na závěr festivalu SZIGET rozpoutali euforii! Fanouška na vozíku pozvali k sobě na pódium

23. srpna 2019 8:10
FOO FIGHTERS na závěr festivalu SZIGET rozpoutali euforii! Fanouška na vozíku pozvali k sobě na pódium

Frontman kapely Foo Fighters během vystoupení na festivalu Sziget pozval na pódium nadšeného fanouška na vozíku, kterého nespočet rukou drželo během koncertu nad hlavami. Následně mu nabídl jednu ze svých kytar pro nejklasičtější rockové ukončení celého koncertu: rozbití nástroje o pódium!

Fantastický moment

Zpěvák Dave Grohl nadále dokazuje, že je jedním z nejmilejších hudebníků na světě. Hlavní zpěvák kapely Foo Fighters během vystoupení na festivalu Sziget pozval na pódium fanouška na vozíku, aby si se skupinou užil poslední písničku večera: Everlong.

Mrkněte na záběry z vystoupení níže – tento koncert si fanoušci na Sziget festivalu budou pamatovat ještě dlouho!

Během sedmi dní zavítalo na festival přes 530 tisíc lidí z celého světa. Návštěvníci se do Budapešti tradičně sjíždějí od Nového Zélandu po Brazílii, aby si vychutnali nezapomenutelnou atmosféru Ostrova svobody. Pořadatelé na Sziget přivezli hudebníky, divadla, cirkusy, aktivisty a umělce z 62 zemí světa.

Sziget 2019 trval od 7. do 13. srpna a jeho program byl naplněn světovými hvězdami. Festival odstartoval beznadějně vyprodaným vystoupením Eda Sheerana, na kterého se do areálu přišlo podívat 95 tisíc lidí. Závěrečný den patřil legendárním Foo Fighters. V průběhu celého týdne zde koncertovali Macklemore, Post Malone, Florence And The Machine, The National, Twenty One Pilots, Martin Garrix, Years & Years, The 1975 a stovky dalších.

Zdroj: Sziget Festival, YouTube, Lászlo Mudra (foto)

Články, které by tě mohly zajímat