Právě vysíláme

Foo Fighters představili po smrti Taylora Hawkinse nového bubeníka

22. května 2023 10:50
Foo Fighters představili po smrti Taylora Hawkinse nového bubeníka

Kapelu Foo Fighters zasáhla v loňském roce velká tragédie, když bubeník Taylor Hawkins nečekaně zemřel v 50 letech. Nyní se za zesnulého člena našla náhrada.

Ačkoliv kapelu smrt hudebníka a kamaráda velmi zasáhla, kluci z Foo Fighters se rozhodli letos v květnu zahájit velké turné. Jak se totiž říká: „show must go on!“ „Bez Taylora bychom se nikdy nestali kapelou, jakou jsme. A víme, že bez Taylora budeme jinou kapelou. Také ale víme, že vy fanoušci jste pro Taylora znamenali tolik, co on pro vás. A až se zase uvidíme, což bude už brzy, jeho duch u toho bude každý večer s námi,“ oznámili pak Foo Fighters v oficiálním prohlášení.

Nyní kapela odhalila nového bubeníka, kterým se stal Josh Freese. Ten je zkušeným muzikantem, který se s kapelou prý moc dobře zná a vždy k ní měl velmi blízko. Nyní kapela natočila video, ve kterém bubeníka odhaluje.

Josh Freese

V záznamu jsou členové ve zkušebně a na dveře postupně zaklepe několik slavných bubeníků, například Tommy Lee zMotley Crue. Poté se objeví Josh Freese a pronese větu: „Promiňte, můžu zahrát nějakou písničku?“ Následně začnou Foo Fighters hrát písně z nového alba, které vyjde už v pátek 2. června 2023.

Články, které by tě mohly zajímat