Právě vysíláme

From zpívají o minulosti, v emotivním klipu si zahrál Pavel Zedníček

15. března 2021 8:10
From zpívají o minulosti, v emotivním klipu si zahrál Pavel Zedníček

Kapela From vydala po několika měsících nový singl! Hlavním tématem songu Minulost je obraz dnešní doby a pohled do duše herce. Hlavní roli si v klipu zahrál Pavel Zedníček.

Minulost již není, budoucnost ještě není… Kapela From nabízí v novém videoklipu k songu Minulost pohled do duše herce, který hraje pro prázdné sály. Reaguje tak na současnou situaci, kdy jsou divadla už téměř rok zavřená a umělci tak nepřišli jen o práci, která je živila, ale i o něco, co milovali.

„Nešlo nám o finanční či materiální stránku, spíš o tu duševní. Co může s člověkem, jenž je celý život zvyklý na kontakt s divákem a zpětnou vazbu, udělat, když se vlastně najednou stane nepotřebným. To může mít za následek situace, které by se v normální době nestaly,“ uvedl zpěvák Filip Kotek.

Hlavní role herce, který hraje pro prázdné divadlo, si v klipu střihl Pavel Zedníček. O námět a scénář se ve spolupráci s From postaral Lukáš Hrdý, za kamerou pak stál Aleš Lněnička. Video se natáčelo v Krušnohorském divadleTeplicích.

Doposud největším hitem kapely je song V síti, který má na YouTube už přes pět milionů zhlédnutí. From na něj navázali písněmi Láska a Najednou, kterou trilogii hrdinky Kristýny uzavřeli. Vloni zaujali písní songem Na konci všech cest.

Zdroj: YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat