Právě vysíláme

Frontman kapely MIRAI si sáhl na dno! Zraněný zdolal sedm hor BESKYD a odehrál koncert na vozíčku

30. srpna 2020 14:10
Frontman kapely MIRAI si sáhl na dno! Zraněný zdolal sedm hor BESKYD a odehrál koncert na vozíčku

Svůj nejintenzivnější životní zážitek zažil zpěvák Mirai Navrátil. Zdolal sedm hor Beskyd, poté zraněný a vysílený zvládl odehrát koncert na 1 000 procent.

Beskydskou sedmičku neboli B7 si vyzkoušel frontman kapely Mirai. Úspěšně ušel celou trasu a večer ještě skutečně dorazil na koncert. Mirai se 101 km v nohách odehrál sobotní koncert v Plaňanech na vozíčku.

Mirai se na vzdory zranění nohy nevzdal a čestně došel do cíle, kam dorazil po 31 hodinách! I když nestihl časový limit, radost z výzvy mu to jistě nevezme. Zpěvák dělá čest svému hitu a řídí se heslem: Když nemůžeš, přidej víc! Právem na sebe může být hrdý!

Do cíle došel z posledních sil, ale přece jen! I hned v zázemí využil zdravotnickou péči, kde dostal léky prostřednictvím infúze. Sotva infúze dokapala, už ho kamarádi z kapely naložili do dodávky a odvezli na večerní koncert do Plaňan, kde jejich kolega Tomáš Klus protáhl svůj koncert, aby kluci stihli přijet. Frontman Mirai je profesionál každým coulem, a tak svůj koncert odehrál sice na vozíčku, ale na 1 000 procent! Tleskáme a gratulujeme!

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat