Právě vysíláme

Gigi Hadid napsala dopis paparazzi. „Chci, aby se moje dcera sama rozhodla, jestli se chce ukázat světu,“ uvedla

8. července 2021 14:10
Gigi Hadid napsala dopis paparazzi. „Chci, aby se moje dcera sama rozhodla, jestli se chce ukázat světu,“ uvedla

Modelka Gigi Hadid už je několik měsíců maminkou. Zpěvákovi Zaynu Malikovi z někdejší kapely One Direction porodila dceru Khai, jejíž tvář se snaží na veřejnosti neukazovat. Paparazzi ji však několikrát zachytili, pro se rozhodla je skrze sociální sítě požádala, aby tak v budoucnu nečinili.

„Chci, aby se moje dcera sama rozhodla, jestli se chce ukázat světu,“ poprosila Hadid ve svém stories na Instagramu. Připojila se tak například k hvězdě Hry o trůny Sophie Turner a jejímu manželovi Joe Jonasovi, kteří svou roční dceru doposud neukázali vůbec.

„Naše dítě roste a my si uvědomujeme, že ho nemůžeme uchránit ode všeho způsobem, jakým se nám to dařilo, když bylo menší. Ráda se dívá na svět! A i když trávíme spoustu času na naší farmě, dostaneme se občas i jinam. Nejčastěji navštěvujeme New York. Nechápe, proč musí být ve městě pod něčím schované, od čeho ho chci uchránit,“ vysvětlila modelka.

Byla by ráda, kdyby její dcera mohla vidět svět takový, jaký je. Bez stresů z mediálního cirkusu, který nastane, když se její rodiče ukážou na veřejnosti. „Znám zákony v různých státech a viděla jsem pár paparazzi fotek, na kterých měly děti rozostřený obličej. Nechci o to nikoho žádat, věřím, že to budou dělat novináři i fanoušci, kteří fotky sdílejí, sami,“ dodala Hadid.

Zároveň upozornila, že s Malikem nikdy nesdíleli na sociálních sítích tvář jejich dcery. Přejí si, aby se až ona rozhodla, zda se ukáže světu. Pár jí tím chce zajistit alespoň trochu normální dětství. „Znamenalo by pro nás opravdu moc, kdyby naše dcera mohla spolu s námi objevovat New York a celý svět, takže prosím, prosím, prosím, rozostřujte její tvář, když ji vyfotíte. Vím, že vás to bude stát víc práce, ale jako novopečená maminka si stejně jako ostatní rodiče přeji pro své dítě jen to nejlepší,“ poprosila modelka média, kterým za respektování její žádosti poděkovala.

Články, které by tě mohly zajímat