Právě vysíláme

„Gól Patrika Schicka byl boží,“ sklonil útočníkovi poklonu Ed Sheeran v rozhovoru pro Evropu 2

25. června 2021 13:10
„Gól Patrika Schicka byl boží,“ sklonil útočníkovi poklonu Ed Sheeran v rozhovoru pro Evropu 2

Ed Sheeran vydává píseň Bad Habits, která je prvním singlem z jeho připravovaného alba. Při této příležitosti si se zpěvákem popovídal náš moderátor Jindra Ekl, který se ho zeptal nejen na novou muziku.

Ed Sheeran vydává po čtyřech letech první sólový singl, který pojmenoval Bad Habits. Od jeho dřívějších písní se liší především zvukem. Má taneční energii, na kterou u hudebníka nejsou fanoušci příliš zvyklí. Jak ale zpěvák v rozhovoru s Jindrou Eklem pro Evropu 2 prozradil, další songy tak rozdílné nebudou. „Z devadesáti procent se na albu vrátím ke svým kořenům,“ uvedl Sheeran.

Videoklip k Bad Habits se bude točit kolem upírů. „Je to pokus o něco nového. Nikdy jsem nenatočil podobné video, ani song. Chtěl jsem zkusit něco jiného.“

Zpěvák se mimo jiné rozpovídal i o tom, jaké je to být novopečeným otcem. „Byla to velká změna. Prvních šest měsíců jejího života jsem moc nepracoval, stal jsem se tátou na plný úvazek,“ prozradil. O své dceři, respektive o jejím početí, Sheeran na konci minulého roku zveřejnil píseň Afterglow. Zda se intimní song objeví i na desce, však stále drží v tajnosti.

A jelikož je autor hitu Shape Of You velkým fotbalovým fanouškem a rozhovor se konal krátce po zápasu České republiky proti Skotsku, sám na utkání zavedl řeč, když se Jindry Ekla zeptal, zda mač sledoval. „Gól Patrika Schicka byl boží,“ ocenil Sheeran branku, kterou český útočník vstřelil z téměř padesáti metrů a oslnil jí celý svět.

Články, které by tě mohly zajímat