Právě vysíláme

Gwen Stefani se vdala, vzala si obávaného porotce pěvecké soutěže

7. července 2021 8:10
Gwen Stefani se vdala, vzala si obávaného porotce pěvecké soutěže

Z Gwen Stefani je vdaná paní. Po šesti letech vztahu si vzala Blakea Sheltona, kterého lidi znají především jako porotce pěvecké soutěže The Voice. Pro zpěvačku její nyní už manžel dokonce vlastnoručně postavil svatební kapli.

Gwen Stefani a Blake Shelton si po šesti letech řekli své „ano“. Svatební obřad se konal v sobotu 3. července na ranči známého porotce v Oklahomě. Ten na svém pozemku pro zpěvačku vlastnoručně postavil svatební kapli. „Má být upřímnou poctou jejich lásce,“ citoval blízkého přítele Sheltona magazín US Weekly.

S fotografiemi z obřadu se Stefani pochlubila svým fanouškům na Instagramu. Okomentovala je pouze slovy „3. července 2021 se plní sny“. Jednapadesátiletá hudebnice šla k oltáři v bílých minišatech od módní návrhářky Very Wang a kovbojských botách. „Musíte si na sebe vzít party outfit, když si berete Blakea,“ vysvětlila.

S porotcem The Voice randí Stefani od roku 2015. Právě ve zmíněné soutěži se s ním potkala, když stejně jako on hodnotila výkony ostatních zpěváků. Pro hudebnici nešlo o první svatbu. V roce 2002 se provdala za otce svých tří synů Gavina Rossdaleho. Pro Sheltona šlo pak dokonce o třetí svatbu, dříve byl ženatý s Kaynette Gern a Mirandou Lambert.

Články, které by tě mohly zajímat