Právě vysíláme

Halftime Show na Super Bowlu ve znamení rapových legend: Eminem po vystoupení poklekl

14. února 2022 12:14
Halftime Show na Super Bowlu ve znamení rapových legend: Eminem po vystoupení poklekl

Finále amerického fotbalové ligy NFL zvané Super Bowl je ve Spojených státech velkou událostí a řadí se mezi nejsledovanější televizní programy. Velkou hudební událostí je pak i Halftime Show.

Halftime Show je zhruba 20 minut dlouhá hudební přestávka, během které vystoupí známý umělec. Pro řadu zpěvaček a zpěváků je pak show v jejich kariéře zlomovou a dokáže jim přivést úspěch v hudebním průmyslu. V minulosti na Super Bowlu zazpívaly Katy PerryBeyoncé nebo Shakira s Jennifer Lopez, které předvedly podle fanoušků jednu z nejlepších show.

Letos byla laťka možná překonána! Halftime Show byla totiž ve znamení rapových legend. V show za 6 milionů dolarů, kterou financoval především slavný producent Dr. Dre, vystoupil Eminem, Kendric Lamar, 50 Cent, Snoop Dogg a Mary J. Blige. Zazněly pak ty nejlegendárnější rapové pecky jako Loose Yourself či In Da Club. Eminem navíc po své show poklekl a napodobil tak gesto hráče Colina Kaepernicka, který v roce 2016 tímto způsobem při hraní hymny před zápasem vyjádřil podporu hnutí proti policejnímu násilí na černoších.

„Byla to ta nejlepší poločasová show, kterou jsem kdy viděl,“ napsala na Twitter basketbalová legenda Los Angeles Lakers LeBron James. V publiku pak nechyběly hvězdy jako Kanye West, Jennifer Lopez s Benem Affleckem či Beyoncé.

Podívejte se na celou show!

 

Články, které by tě mohly zajímat